Húsvéti fotózás

A húsvét pillanatainak megörökítése talán az egyik legnagyobb élmény az egész család számára. A húsvéti fotózás nálunk mindig szeretetteljes hangulatban telik, a gyerekek egyszerűen imádják. Hiánytalanul berendezett fotóstúdiómban szeretettel várok mindenkit, gyertek és vegyetek részt a húsvéti varázslatban.

Happy box

10 retusált kép

15.000 Ft

Húsvéti háttér + műfű szőnyeg

A fotózás időtartama kb. 20 perc

Háttér

A húsvéti fotózáshoz a háttér biztosítja a tavaszi, nyuszis hangulatot. Kellékeket is találtok nálunk, van például kis kosár, de hozhattok bátran plüss nyuszit, kisbárányt, répát, a gyerkőc kedvenc játékát, kézzel festett tojásokat, sőt, még élő nyuszit is.

Információk

Meddig tart a fotózás?

A húsvéti fotózás nagyjából 20 percet vesz igénybe.

Van lehetőség átöltözni?

Igen, a háttér mögött vagy a mosdóban tudtok ruhát váltani, de a fotózás rövid időtartama miatt nem jut idő a ruhavariációkra. Ezt kérlek vegyétek figyelembe.

Mikor kell fizetni?

A fotózás díja a helyszínen, a fényképezés után fizetendő készpénzben vagy utalással.

Mikor kapjuk meg a képeket?

A leválogatott, retusált fotókat a fényképezést követő 7 munkanapon belül adom át. A képeket a megadott email címre küldöm el, linken.

Megkaphatom a NYers képeket?

A feldolgozatlan, azaz nyers, retusálatlan képeket nem adom át, hiszen a megrendelt csomag fix számú tökéletes fotót tartalmaz. Ez azért van így, mert a fotózás során rengeteg kép készül, ezekből a pillanatképekből megrendelőimnek a legszebb, legelőnyösebb kompozíciókat válogatom ki, melyek utókorrekció után kerülnek átadásra. A feldolgozatlan képek kikerülése presztízsveszteséget okozhat számomra.

Ki vehet részt a fotózáson?

Képek az egész családról készülhetnek, kicsikről, nagyokról, tesókról, szülőkről, gyertek bátran! A retusált képek száma minden esetben 10 darab.

Hol van a fotóstúdió?

A műterem címe:
2143 Kistarcsa, Deák Ferenc utca 2.
Oázis üzletház, 1. emelet

A húsvéti fotózásra időpontfoglalás szükséges

Foglalj időpontot legkésőbb április 15-ig

Extra

Grafikusom a retusált képekből meseszép kompozíciókat tervez. Minden elképzelést megvalósítunk: kérhető egyedi felirattal, színvilággal, a lehetőségek száma végtelen. A nagyszülőknek ajándékba adhatjátok, vagy akár az otthonotok dísze lehet. Árakról és lehetőségekről érdeklődj a fotózás alkalmával.