Magyar Gábor

Fotográfus

Évvekkel ezelőtt szerettem bele a fotózás művészetébe és annak technológiai hátterébe. A fényképezés először hobbinak indult, ami később komoly hivatássá nőtte ki magát. Boldoggá tesz, hogy olyan pillanatok megörökítésében vehetek részt, amellyel hozzájárulhatok a legkedvesebb emlékek megszületéséhez.

Fontos számomra, hogy a fotózás során mindenki fesztelenül és otthonosan érezze magát, ezért nálam mindig nevetésben gazdag és barátságos a légkör.

Közvetlen természetem miatt könnyen szót értek a modellekkel, legtöbbször humorral oldjuk a kezdeti, szemérmes feszültséget.

magyar_gabor_fotografus_kistarcsa

Jól felszerelt fotóstúdió

Nagy hangsúlyt fektetek a fotózás műszaki hátterére is, hiszen a felszerelés rendkívül fontos a jó minőségű képek létrehozásában. Akár kültéri, akár műtermi fényképezésre kérsz fel, biztos lehetsz abban, hogy a felvételeket a legjobb minőségben fogod viszont látni.

A szükséges fényképész felszerelések széles tárházával rendelkezem, ami biztosítja számomra a gördülékeny, nívós munkát. Több fényképezőgép, optika, lámpák, fények, hátterek és egyéb dekorációs kellék garantálja a profi munkát a tökéletesen felszerelt fotóstúdióban.

Kistarcsa, Deák Ferenc utca 2. / Oázis üzletház, 1. emelet /